Den andra döden!

Jag levde ungefär i 30 års tid ett egoistiskt liv i tron över att jag var en smart man, men! Icke var det alls så, mina livsval gjorde istället så att livet kändes alltmer meningslöst.

Redan vid 30 års ålder var i stort sett redan det mesta över, det som låg framför var antingen, fullblodsmissbrukare utanför lagens områden, eller döden. Ett vanligt ”Svenssonliv” hade jag inte lust till, det fanns helt enkelt inte på min karta, utan detta var mina alternativ. Problemet var bara det att jag samtidigt hade en slags fruktan för döden, jag saknade visshet om vad som egentligen väntar efter döden. Är det helt slut eller skall jag en dag få stå till svars för mitt liv? Idag så är jag oerhört tacksam över att dessa funderingar fanns för, detta bromsade faktiskt min framfart på de destruktiva områdena i mitt liv, tack och lov! Jag hade ju hört talas om himmelen och evigheten. Var det så? Var det egentligen så som jag hade hört, fanns Jesus som jag hade hört talas om? Skulle han nu kunna hjälpa mig i denna mitt livs värsta ångestladdade stund.

Jag prövade, nyårsafton 1994.

Jag bad Jesus förlåta mig för allt dumt jag gjort och bad honom om hjälp att överleva och hjälp för att kunna gå vidare med mitt liv, jag valde att följa honom.

Vad händer? Jo! Jag hade aldrig tidigare gjort några direkt andliga upplevelser, men nu! Oj, oj, oj, detta önskar jag alla!

Jag har aldrig haft ett underbarare nyår än detta 1994!

Mitt namn blev skrivet i livets bok som bibeln berättar om, jag bara visste, och dödsfruktan bara försvann. Bibeln säger faktiskt så här på ett ställe i

(Joh upp 20:15) att!

Den som inte har fått sitt namn skrivet i livets bok skall en dag få möta en andra död, en brinnande sjö kallas platsen man skall till, men!

Detta behöver inte den som tagit emot Jesus Kristus som sin Herre längre bekymra sig över, nej utan den som accepterat honom som sin frälsare kan med jubel i sitt hjärta vänta på en fantastisk framtid i evighet! Följ med!

 

                                            M.v.h Boman

19 okt 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)