GodJul

 

önskar jag alla, även till dem som inte tycker om Julen.

 

Den som inte riktigt har förstått Julens egentliga budskap räknar jag förstås inte heller skall kunna förstå att Juletiden är en fantastisk tid som kan ge en oerhörd livskraft och glädje. Det är inte alls underligt att man inte kan förstå detta om man aldrig upplevt den himmelska kärleken. Jag önskar ändå nu att du som idag är helt oförstående skulle kunna förstå att designern bakom Julens högtid är våran gode himmelska Far och att denna högtid allra mest handlar om att Han vill nå dig, Han längtar så efter dig och din gemenskap, att få lyfta dig ur mörker, depression och ensamhet in i Sin underbara, trygga famn.

Jag förstår att Juletiden kan kännas dyster för t.ex de ensamma som inte har familj och vänner som man kan skratta och umgås med, som man kan äta gott med och öppna Julklappar tillsammans med, men! 

Jesus Kristus kan förvandla ditt mörker så att också du redan denna Jul kan börja jubla av glädje. Tag emot den största av alla Julklappar, Sonen Jesus som är vägen, sanningen och livet.

Hos Honom finns allt det vi behöver. Det står så här i Bibeln.

(Matt 6:33) Nej, sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så skall ni få allt det andra också.

Detta gäller för både dig och mig och alla människor på vår jord, men! Det står att det är vi som behöver ta ett steg emot Honom, Gud har redan räckt ut Sin hand ✋, det är bara att vi fattar tag i den.

Jag var själv för 20 år sedan i ett tillsynes hopplöst läge med lust att lämna detta jordelivet men greppade tag i mitt sista halmstrå, förlåt mig Jesus, förlåt mig alla mina synder, rädda mig och ge mig frid istället för ångest och depression. Halleluja, Han gjorde detta, Han löste mig från allt negativt och gav mig en oerhörd ny livskraft. Han gav också himmelsk visshet genom Sin Ande på ett mycket personligt sätt, så att man verkligen blev övertygad om Guds existens m.m.

Efter dessa upplevelser och mycket mer därtill så är det inte längre alls svårt att njuta av våran fantastiska Jul, det är inte presenter, inte ens familj och vänners närvaro som gör Julen så underbar för mig, givetvis är detta också underbart och trevligt, men! Det är Jesus Kristus, Guds Son som gav och ger det ingen annan kan ge, evighetens visshet, vissheten om ett himmelskt hem som väntar, vissheten om att tillhöra Gud på helt riktigt o.s.v.

 

Så än en gång. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Och!

Jesu välsignelser önskar jag er alla, mvh Leif Boman...

 

 

17 dec 2014


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)