Jesus kommer snart!

Ja, det är så vi många tror, att Jesus snart är på gång, att ett uppryckande av Kristi äkta kropp också är annalkande och många funderar och frågar sig hur exakt allt detta skall komma att gå till?

Ja, buden är många, men!

För egen del är det egentligen ganska oväsentligt om exakt hur och när. Det viktiga för mig nu är att låta mig bli så fylld av Guds Ande man bara kan bli för att kunna vara en fungerande kanal i den oerhört tuffa tid som skall komma över vårt land och som egentligen redan har begynt.

Jag ser med sorg över en splittrad Svensk krist"enhet". Jesu bud om att älska varandra har missats om och om igen.

Många försvarar sitt avståndstagande från andra syskon med att man endast är vaksam mot falsk enhet. Därför har man rätt att gå egna vägar och man menar att detta är Jesu väg.

Jag drar förstås inte alla över en och samma kam men tendenserna finns lite här och var.

 

Problem finns alltid där människor finns eftersom ingen är fullkomlig. Varje människa har fel och brister. Det många inte förstår är Guds vilja och mening det är att vi skall hjälpa, stödja och uppbygga varandra. Den som ser sin broder eller systers svagheter skall med bön och Guds hjälp till vishet uppbygga dessa. Istället drar sig många ur och lämnar kristen gemenskap och försöker sedan att rättfärdiga detta med att man nu istället vakar över faror som lurar.

 

Det man inte förstår är att man istället gått på djävulens listiga lögner för att just Kristi kropp inte skall kunna växa sig starkare. Man gjorde kanske ansträngningar när man var med i någon gemenskap med att tillrättavisa det man tyckte var fel men man missade att verkligen i bön fråga Gud om hur man bäst skulle kunna gjort för att hjälpa de bristfälliga syskonen.

Kärlekens agerande saknades och istället var det skrällande cymbaler som lät. Själv menade man sig vara Guds förmanande profet. Kanhända har man en gåva att se men, kärleken saknas! Då funkar det bara inte. Kärleken kan man dock fyllas av igen om man ödmjukar sig och följer Jesu ord.

:Älska dina syskon, inte för att de tycker som du utan för att de är Mina barn säger Jesus. Jag dog för att sammanföra er alla. Dra er ut ur skökan och världens lockelser denna sena tid men inte ifrån varandra:

 

 

 

10 dec 2014


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)