Jesus sa att tecken skulle komma!

Jesus säger i (Matt 24:11f) Många falska profeter skall träda fram och bedra många. Och eftersom laglösheten tilltar, kommer kärleken att svalna hos de flesta. Men den som håller ut intill slutet skall bli frälst. Och detta evangelium om riket skall predikas i hela världen till ett vittnesbörd för alla folk, och sedan skall slutet komma.

Detta var bland de sista av tecknen Jesus nämner när vi verkligen skall vara nära Hans ankomst igen. Laglösheten tilltar och kärleken kallnar.  För oss som valt att följa i Jesu fotspår väntar en ofattbart härlig framtid oavsett vad som kommer att ske förrän vi skall få möta Honom på skyarna. Det betyder också en tid, kanske ganska så kort och intensiv, men, dyster som aldrig förr för dem som förkastat Gud och Hans räddningsplan, med död och förintelse som en frukt , alltså p.g.a att människan vägrat följa Jesus och Guds kärlekserbjudande, men! Det betyder också sedan ,efter oerhört krig och kaos för de få överlevande förståss, en fantastiskt mycket bättre ordning och ljuvlig tid på denna planet i tusen år.

Att kärleken har kallnat idag är det väl få som inte har märkt. Gör dig redo, ta emot Jesus nu och den enorma frid som detta innebär, tänk! Ett evigt liv utan sorg och plåga för den som endast väljer Jesus, givetvis ordnar Han också så att du får full visshet om detta, Gud är fantastisk, Han ger verkligen mening med allt, m.v.h. Leif....

 

12 maj 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)