Obamas senaste uttal!!!!!!!

 

 Det har varit tuffa år med krig och smärtsam ekonomisk recession. Men det tillhör historien och USA är i dag allt starkare. Så löd huvudbudskapet i USA:s president Barack Obamas årliga State of the union-tal.

 

– Vi har nu kommit femton år in i detta nya sekel. Femton år som inleddes med terror innanför våra gränser, som ledde till att en ny generation fick delta i två kostsamma krig och där en brutal recession spred sig över vår nation och över världen. Det har varit, och det är fortfarande, hårda tider för många. Men i kväll vänder vi blad, inledde den amerikanske presidenten sitt tal.

 

Då hade han gjort entré till ackompanjemang av ivrigt applåderande partikamrater liksom mer artiga dito av sina politiska motståndare.

 

”Greatest hits”

Mycket av innehållet i Barack Obamas sjätte State of the Union-tal var redan känt. Dels släpptes utdrag timmarna innan det hölls och dels har den amerikanske presidentens kommunikatörer och ”spinndoktorer” sett till att talets olika budskap i god tid nått ut via sociala medier.

 

Och för att blåsa nytt liv i sina politiska insatser lyfter Obama fram ”den växande ekonomi, ett krympande underskott, en sjudande industri och en energiproduktion på uppsving”.

 

– Det är goda nyheter, gott folk, sade en självsäker Obama - uppenbart i högform.

 

Kan det vara så att Bibelordet här under snart går i fullbordan för nationen Usa?

 

(1 Tess 5:3)

När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.

 

Vi får väl vänta och se!

22 jan 2015


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)