Advent!

Vad betyder Advent!

Jo, det betyder ankomst.

Det handlar om att Guds ord i förväg berättat om att Han en dag skulle komma till jorden iklädd mänsklig gestalt, detta skedde som bekant för ca 2000 år sedan.

Nu väntar vi Honom snart igen.

Detta är advent, Jesus är på väg!

Första gången var det Julens vanligaste budskap, Han skulle födas i Betlehem av en jungfru, (Maria), växa upp och så småningom ge sitt liv som ett heligt offer, för mina och dina synders skull, för att alla som tar emot Jesus som sin personlige Frälsare ska få förlåtelse och vinna evigt liv.

Detta var Guds gåva till alla människor, Gud som vill att alla skall kunna komma till evighetens himmel, där inget orent och ondskefullt mer skall få finnas.

Andra gången skall Han snart komma tillbaka för att hämta hem en första skörd av troende, d.v.s de som tog emot och följde Honom, till en himmelsk fest. Oj vad jag längtar!

Sen skall Han också ordna till en längre fredstid på denna planet, men dock först efter historiens mest våldsammaste och dystra tid, en näst intill total förvirringens och kärlekslösa tid, med mer död än någonsin förr.

Jesus kommer snart, detta är vad advent betyder. Gör dig redo att följa med till den bästa fest som någonsin anordnats. Det finns fortfarande platser kvar till den underbara himmelska bröllopsfesten, men!

Skynda på, vi vet inte exakt när dörrarna stängs och inbjudningstiden är över? Det finns en gräns....

9 dec 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)