Evolutionsteorin!

Tro inte på vad som helst!

 

  En människa går upprätt på grund av att våra knän och dess leder är konstruerade på ett speciellt sätt. I knäna finns det lite olika slags senor eller band kan vi säga, som gör så att vi vilsamt kan stå upp en längre tid, utan större påfrestningar i normala fall. Nu är det så att evolutionsförespråkare hävdar envist med att vi skulle härstamma ifrån apsläktet.

  Tyvärr kan jag väl i och för sig delvis hålla med om att det ofta kan se ut så mitt ibland oss, just genom omoget och djurliknande beteende.

Men nu är det ändå så, tack och lov, att det finns vissa tydliga skillnader på människor och apor, och en av dessa är just det här med knänas funktion. Evolutionsexperterna säger ju sig tydligen ha massvis med bevis på att vi skulle härstamma ifrån aporna. De säger sig ha skelettdelar ifrån det de då menar sig vara våra apliknande förfäder, alltså delar ifrån mellanformer mellan apa och människa, fynd som sägs gå hundratusentals år tillbaks i tiden.

Men!

Det märkliga är ju då, eftersom apor saknar dessa senor som människan har, som gör så att vi kan stå upprätt i vilosamt läge. Varför har de då aldrig någonsin under alla dessa år hittat några knädetaljer från dessa mellanformer eller apmänniskor som skulle kunna styrka deras evolutionsteorier? Det borde ju i så fall också finnas massor med knäskålar och knädetaljer som skulle kunna visa på ett utvecklingsstadie, där dessa fullkomliga senor som vi människor bär på har befunnit sig i just detta utvecklingsstadie. Det finns alltså massvis med funna benrester m.m. över hela vår jord, men! Aldrig någonsin någonstans en endaste liten antydan till några halvt utvecklade knäsenor. Det enda de haft att komma med någon enstaka gång, det har t.ex. varit medvetet felaktigt ihop limmade benrester, typ, som på den välkända falska människoapan Lucy, som existerat i läroböcker lite här och var runt vår jord! 

Illa!

Gå nu inte på mera lögner från evolutionsförespråkare. Tro inte på allt de säger och har sagt! M.v.h Leif....

22 mar 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)