Guds klocka visar på 11.59 ....

Det profetiska ordet blir bokstavligt talat uppfyllt i dag, och ändetidens tecken ropar ut till oss om Herrens snara ankomst.

Vi är med andra ord med stora steg på väg mot den dagen då Jesus ska upprycka sin församling, och den här jorden kommer att få uppleva och genomgå en tid av Guds vrede. Mycket snart kommer vi att få skåda katastrofala händelser som kommer att påverka varje enskild individ på den här jorden, och det kommer ett mörker över den här jorden av ett slag vi hittills aldrig tidigare har skådat eller upplevt.

Herren visade mig på ett tydligt sätt att Guds profetiska klocka står på 23:59.

1 Thess 5:2- Om tider och stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. Ni vet själva mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan. Men ni, bröder, lever inte i mörker, så att den dagen kan överraska er som en tjuv.

Låt mig slå fast att ingen människa känner till det exakta tidspunktet för när Jesus kommer tillbaka för att hämta sitt folk. Men samtidigt säger Paulus, att för oss som är troende ska den sista tiden inte komma som en överraskning eller som en tjuv om natten.

Den vakande och väntande bruden ska alltså ha en förståelse och känna till tiden omkring Jesu återkomst och Herrens dag, som är den domstid som kommer över världen och avslutas med Jesu synliga återkomst.

Se tecknen

Man kan leta förgäves efter ord i skriften som hävdar att den troende inte ska känna eller tyda den tid de lever i. I stället ser vi att Herren irättasätter de religiösa ledare som inte var vakna för Jesu messianska komma. De människor som kände till Guds löften, hade lyssnat till profeterna och skulle höra Guds röst kunde inte tyda den tid de levde i.

Dessa människor hade alla förutsättningar, men kände inte igen den efterlovade Messias när han väl stod framför dem. Dom förkastade Messias utan att veta att Israels besökelses tid var just då. Bara den människa som tillåter den helige Ande uppenbara det för sig kan se de tecken vi upplever i dag

Personligt vittnesbörd

På tydliga ett tydligt sätt har också Herren talat till mitt hjärta om att vi mycket snart kan förvänta att han kommer tillbaka. Det inre vittnesbördet har varit starkt, och det har varit en nöd på mitt hjärta att få ut budskapet om Jesu återkomst.

Jag har tidigare delat ett vittnesbörd, om hur Herren på ett specifikt sätt har talat och visat mig att den andliga klockan bokstavligt talat står på 23:59 och att vi är på väg mot den här tidsålders slut. Vittnesbördet är uppdaterat, och jag upplever att jag gärna vill dela det igen.

Guds profetiska klocka

Det började med att Herren många gånger fick min uppmärksamhet genom att få mig att titta och se vad klockan var. Utan undantag så stod den alltid på 23:59 för att sedan slå om till 00:00. I början tyckte jag det var lustigt och trodde bara att det var tillfälligt eller mitt undermedvetna som fick mig till att titta på klockan just i det ögonblicket.

Men det här hände inte bara en gång, utan otaliga gånger och på samma sätt varje gång, och klockan stod alltid på det samma. Men helt överbevisad blev jag när jag senare först somnade för att därefter vakna upp för att se på klockan som igen stod på 23.59! Jag blev då helt säker på att det var Herren som talade till mig, och som visade mig hur sent vi är på Guds andliga klocka, och hur nära vi är hans dyrbara ankomst.

Min Faders hus

Häromkvällen kom min dotter sent hem, och min fru och jag hade hunnit lägga oss och somnat. Men jag vaknade av att min dotter kom in i huset, och jag tittade för att se vad klockan var. Klockan var exakt 23:59. Jag upplevde samtidigt hur Herren talade till mig, om den sena tid vi lever i och att min dotter var en bild på församlingen, som kom hem till ”sin Faders hus”.

Jesus kommer snart och kommer på samman gång att fullborda löftet i John 14:1-3, där han lovade att komma tillbaka för att hämta oss hem till sin Faders hus, för att vi ska vara där han är.

Guds alarmsignal

En dag när jag och min fru igen låg och sov ringde hennes telefon. Hon har vakttelefon på sitt jobb, och blir bara uppringd när det händer något ut över det vanliga som inbrott, skador på jobbet osv. Alarmet gick och jag gick upp för att ta telefonen. Jag kunde då se att alarmet hade skickats och gått ut precis klockan 23:59.

Gud har satt på alarmklockan just nu. Dessa tecken vi ser i världen är inget som bara anonymt vill ta vår uppmärksamhet, eller diskret vill berätta något för oss om vi vill lyssna. Det är Herrens alarmsignal som varnar på högsta beredskap, och Herren som ropar ut till mänskligheten i denna sena tid:

”Jag kommer snart” ”Gör dit redo” ”Omvänd dig om du lever i synd och i avfällighet” ”Kom tillbaka på vägen om du hamnat fel” ”Ta emot frälsningens möjlighet om du ännu inte är avgjord för mig” ”Ta emot nådens och frälsningens utsträckta hand”.

 Jesus kommer snart!

 

Av Mikael Walfridsson...  http://denytterstatiden.blogspot.se/

23 maj 2015


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)