Jesus kommer snart!

Jag ville bara påminna om att tidens tecken för Jesus att komma tillbaka snart är många!

Först kommer Han som jag tror det hämta hem de frälsta, kanske också vi västvärldens frälsta först får vara med om något tuffare tag och förföljelse, men i alla fall!

Sedan, efter en oerhört tuff krigisk tid mot Israel speciellt så skall Jesus också upprätta frid på denna jord, det är nära nu!

 

Några Bibelställen som pekar åt detta håll.

 

(1 Thess 1:9-10) Själva berättar de om hur vi blev mottagna av er och hur ni omvände er till Gud, bort från avgudarna, för att tjäna den levande och sanne Guden och vänta på hans Son från himlen, honom som Gud har uppväckt från de döda, Jesus, som har frälst oss från den kommande vredesdomen.

 

Ett annat!

 

(1 Thess 4:14f)  Eftersom vi tror att Jesus har dött och uppstått, så tror vi också att Gud skall föra fram dem som insomnat i Jesus tillsammans med honom. Vi säger er detta enligt ett ord från Herren: vi som lever och är kvar till Herrens ankomst skall alls inte komma före de insomnade. Ty när en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då skall Herren själv stiga ner från himlen. Och först skall de som dött i Kristus Jesus uppstå. Därefter skall vi som lever och är kvar ryckas upp bland moln tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så skall vi alltid vara hos Herren. Trösta därför varandra med dessa ord.

 

Mvh Leif.....

 

30 aug 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)